Image

Unieke teambuildingspellen om je collega's beter te leren kennen.
Alle activiteiten zitten vol plezier en interactie en zorgen voor goede gesprekken tijdens je event.

Wil je meer weten?

Image

Denktank Roulette

#beterlerenkennen #quiz #werkgeluk

Duur: 120 minuten
Aantal deelnemers: 8-100 personen
Prijs: vanaf € 1540,-

Welkom in ons 'casino'. Speel een elegante quizvorm waarbij de gasten spelenderwijs kennis en ervaringen uitwisselen over het thema 'werkgeluk' of een onderwerp passend bij de dag.

Dit meeslepende spel vindt plaats aan onze eigen roulettetafels en verbindt de bezoekers door gesprekken. De tafel die als beste inzet wint eeuwige roem én sleept mooie prijzen in de wacht.

Meer info
Image


Goed Beker Best

#complimenten #succesvieren #competetief

Duur: 120 minuten
Aantal deelnemers: 8-50 personen
Prijs: vanaf € 690,-


Dit spannende spel leert je spelenderwijs aanmoedigen en complimenten geven. In drie razende rondes bepalen tijd en behendigheid de winnaars. Tegelijkertijd beleef je hoe simpel succes vieren is.


Meer info
Image

MensenBingooo!!!

#kennismaken #ontmoeten #energiek

Duur: 45 of 60 minuten
Aantal deelnemers: 25-500+ personen
Prijs: vanaf € 590,-

Dit superenergieke netwerkspel daagt je uit om iemand te vinden met een piercing, een rode auto of een passie voor koala's. Heb jij als eerste je kaart vol roep dan heel hard…BINGOOO!!!

Het resultaat? Een groep waanzinnig enthousiaste mensen die allemaal aanknopingspunten hebben om de andere spelers nadien nog even aan te tikken. "Hé, vertel eens; heb jij een passie voor koala's?!"

Meer info
Image

Go.Chat.Connect. LIVE

#kennismaken #communicatie #goedgesprek

Duur: 45 of 90 minuten
Aantal deelnemers: 8-50 personen
Prijs: vanaf € 740,-

Wil je eens een totaal ander gesprek met je collega's én wil je ze op een verrassende manier (beter) leren kennen? Maak je meeting gezellig interactief en wordt meegenomen in dit luchtige en verrassende gespreksspel.


Deze kleurrijke activiteit is in te zetten als verbindende energizer of als een speelse les over betere gesprekken voeren met elkaar.

Meer info

Live Teambuilding

Bij de organisatie van een evenement voor je team komt er van alles op je af. Je wilt een uniek programma dat aansluit bij de behoefte en de doelen van je collega's. De locatie, catering, communicatie en vervoer zijn hier een belangrijk onderdeel van en kunnen daar allemaal een beetje aan bijdragen. Nieuwsgierig hoe zoiets werkt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Teambuilding events