De koppelman

Oprichter Sebastiaan Wubben luistert als fysiotherapeut graag naar de verhalen van mensen en wilde daar meer mee. Samen met de skills die hij als eventproducer heeft opgedaan zet hij dat luisterend oor om in levendige workshops en sociale interacties.

Sebastiaan breidt zijn expertise uit met een groep mensen om hem heen zodat hij die Amazing events kan organiseren. Denk aan enthousiaste hosts, strategische creatieven, communicatiegoeroe’s en uitgeslapen producenten. Met z’n allen maken zij zakelijke chocolade van Wubbens ideeën.

Hun virtuele teamgenoten Morris en Mandy kom je tegen in de nieuwsbrief en social media. Zij verzamelen en verspreiden tips voor je sociale skills en trucs voor persoonlijke communicatie.

 

 

Trigger de teamspirit

‘Hoe was je dag?’ ‘Nah, niks bijzonders’. Onzin! Dagelijkse sleur zit tussen je oren, iedere dag kan voer voor een goed verhaal zijn. Inspiratie en empathisch vermogen ligt voor je voeten.

Met achtergronden in gameplay-ontwikkeling, teambuilding en een flinke scheut mensenkennis weten we precies wat we doen. We blijven ons volstoppen met nieuwe kennis voor… juist: nieuwe inzichten.

6558

…mensen verbonden.

Daarom doen we het

Het is onze missie om met elke interactie méér onderling begrip te creëren. Als je de moeite neemt om je in een ander te verplaatsen, de voelsprieten aanzet en neusgaten opent, dan maak je verbinding en kan je beter samenwerken. Op de werkvloer, op locatie, thuis en in de maatschappij.

Als jij je ook verbindt met onze enthousiastelingen kun je op de hoogte te blijven van onze sociale acties!

Zet me op de lijst

VERBINDING BEGINT VANDAAG...