Image

Unieke online teambuildingspellen waardoor je team beter gaat samenwerken. Creëer gezelligheid, goede gesprekken en leer je collega's beter kennen. Alle activiteiten zijn te spelen binnen Zoom, Microsoft Teams en Google Meet. 

Wil je meer weten?

Image

Battles for Medals - Kersteditie

#samenwerken #competitief #dankbaarheid

Duur: 120 minuten
Aantal deelnemers: 8-50 personen
Prijs: vanaf € 30,- per persoon

De atleten worden verdeeld in verschillende teams en strijden in vijf spannende rondes voor de beste medailles. Hoe meer goud, des te groter de kans om de finale te winnen!

Meer info
de presentator van het kennismakingsspel collega's online

Go.Chat.Connect. ONLINE

#kennismaken #communicatie #goedgesprek

Duur: 45 of 90 minuten
Aantal deelnemers: 8-500+ personen
Prijs: vanaf € 15,49 per persoon

Wil je eens een totaal ander gesprek met je collega's én wil je ze op een verrassende manier (beter) leren kennen? Maak je online teambuilding gezellig interactief en wordt meegenomen in dit verrassende gespreksspel.


Meer info
Image

FysioFun

#vitaliteit #beweging #energiek

Duur: 25 minuten
Aantal deelnemers: 8-500+ personen
Prijs: vanaf € 13,99 per persoon

De online energizer Fysiofun leert de deelnemers een betere werkhouding, oefeningen om goed soepel te blijven, vingervlugge bodytricks en een krachtige ontspanningsoefening...hummmmmm.

Meer info

Online Teambuilding

Bij de organisatie van je online evenement voor je team moet je aan veel dingen denken. Je wilt een uniek programma dat aansluit bij de behoefte en de doelen van je collega's. De uitnodigingen, techniek, catering, en nazorg zijn hier een essentieel onderdeel van en dragen daar allemaal aan bij. Nieuwsgierig hoe zoiets werkt? Laat het ons weten, we denken graag met je mee.

Teambuilding online