Image

Wil je meer weten?

Creëer betrokkenheid en een glimlach die voelen als heel dichtbij. 

Deze online spellen zijn te spelen binnen Zoom of Microsoft Teams en geven een ervaring van samenzijn. Verbind bekenden (én onbekenden) van over de hele wereld met elkaar.

Image

Go.Chat.Connect. ONLINE

Wil je eens een totaal ander gesprek met je collega's én wil je ze op een verrassende manier (beter) leren kennen? Maak je meeting gezellig interactief en wordt meegenomen in dit luchtige en verrassende gespreksspel.
 Deze kleurrijke activiteit is in te zetten als verbindende energizer of als een speelse les over betere gesprekken voeren met elkaar.

Meer info
Image

Battles for Medals

Alle atleten worden verdeeld in verschillende teams en strijden in vijf dynamische rondes voor de beste medailles. Hoe meer goud, des te groter de kans om de finale te winnen. Elke ronde daagt de spelers uit om in een totaal andere richting samen te werken. Zo leren ze elkaar op nieuwe manieren kennen en maken ze heel veel lol. Dit spel wordt in 120 minuten begeleid door twee enthousiaste hosts en kan binnen Zoom of Teams worden gespeeld. Het zit boordevol interactie, leuke extra's en geeft een echt gevoel van samenzijn op afstand.

Meer info
Image

FysioFun

Fysiofun is een online energizer die de deelnemers een betere werkhouding leert en ze aanvullende tips geeft over hun werkhouding. De gasten ontdekken hoe de wervelkolom zich aanpast tijdens zittend werken en wat voor helpende oefeningen ze kunnen doen om goed flexibel te blijven achter hun bureau. Vervolgens worden zij verrast door de geweldige dingen die hun eigen lichaam kan en leren ze vingervlugge en breinbrekende bodytricks. Om ook de stressvolle momenten aan te kunnen wordt deze beweeglijke sessie afgesloten met een mini-meditatie voor kalmte en ontspanning...hummmmmm.

Meer info