Image

Go.Chat.Connect. ONLINE

Bekenden of onbekenden leren elkaar gegarandeerd beter kennen met deze kleurrijke gesprekstool. Perfect in te zetten om een online borrel, onboarding of vergadering een grote glimlach te geven!
Vraag een demo aan
Image

Hoe wordt het spel gespeeld?

Door een speelse mix van toeval, associaties en creativiteit worden de spelers uitgedaagd om door een klein voorwerp (bijvoorbeeld een pinda) op één van de iconen van het spelbord te gooien. De 'gooier' denkt goed na over waar het icoontje voor staat en stelt aan de hand van die associatie een open vraag aan de ander. Deze unieke vraag zorgt voor een boeiend, grappig of ontroerend gesprek en laat de spelers elkaar op een verrassende en persoonlijke manier beter kennen. Zo komen ze dichter bij elkaar.
Image
Morris

Hoe gaan we te werk?

Samen stemmen we een datum en tijdstip af en eventuele wensen. Jullie geven ons een adres waar wij de papieren bordspellen op laten bezorgen. Gedurende het spel heeft iedereen zo'n papieren variant van Go.Chat.Connect. voor z'n neus. Deze ontvangen jullie een paar dagen voor het evenement en sturen jullie zelf door naar het team. Daarna mailen we jullie een uitnodiging (PDF) met details, technische instructies en een link om in te loggen via Zoom of Microsoft Teams. Voorbereidingen. Klaar!
Op de afgesproken datum en tijd ontmoeten we elkaar in de online meeting. De gezellige presentator heet iedereen welkom en begeleidt jullie stapsgewijs door het spel. Let's connect!
Morris

Onze hosts zorgen voor een goed gesprek

Onze opgewekte presentatoren begeleiden de deelnemers door het spel. Zij creëren een levendige sfeer, husselen de groep als dat nodig is en strooien met tips om (online) betere gesprekken te voeren.

Can we do this game in English?

Oh, yes we can!
Het spel duurt ongeveer 90 minuten. We kunnen het ook in delen uitvoeren, bijvoorbeeld tussen de gangen van een online diner.
Op een luchtige manier maken we je beter in online luisteren, samenvatten en doorvragen. Slim om te leren of weer eens op te frissen.

Wat mag het kosten?

Image

Prijs per persoon < 50 personen (ex BTW)

€ 15,49

Image

Prijs per persoon 51-100 personen (ex BTW)

€ 13,49

Image

Prijs per persoon >100 personen

In overleg

 - We organiseren het spel vanaf 8 personen tot 2000 personen. Let op: Minimale afname is € 599,- (ex BTW).
 - We kunnen het spel aanpassen naar jullie wensen, zowel op inhoud als ontwerp zijn er mogelijkheden. Mail ons, we helpen jullie graag verder.


(Prijsindicatie augustus 2021)

Wil je meer weten?