Image

Mensenbingooo!

Dit superenergieke netwerkspel daagt de spelers uit om iemand te vinden met een piercing, een rode auto of een passie voor koala's.

Heb jij als eerste je kaart vol roep dan heel hard…BINGOOO!!!

Vraag een demo aan
Image

Hoe wordt het spel gespeeld?

Mensenbingooo! geeft groepen mensen een gevoel van eenheid en leuke onderwerpen om over na te praten. Het is te spelen van 20 tot 2000 mensen en creëert heel veel energie.

Als Mensenbingooo! wordt ingezet als icebreaker van 20 minuten krijgen alle deelnemers een groene, rode of blauwe kaart waar bijzondere persoonlijke eigenschappen op staan. Ze krijgen allemaal een pen en zodra de tijd gaat lopen gaan alle spelers in rap tempo op zoek naar mensen die die persoonlijke eigenschappen hebben. Omdat de spelers vaak andere tactieken gebruiken ontstaat er chaos van geklets en beweging in overvloed.

Bij het grote spel van drie rondes spelen we met XXL-bingoballen en worden de verschillende kaartkleuren gebruikt om teams mee te maken. Hierdoor ontstaat er een wedstrijdelement tussen de kleuren en kunnen er prijzen worden gewonnen! 

Het resultaat: Een groep ontzettend enthousiaste mensen die allemaal aanknopingspunten hebben om de andere spelers nadien nog even aan te tikken…
 
"Hé, vertel eens; heb jij een passie voor koala's!?

Morris

Hoe gaan we te werk?

Na de aanvraag bespreken we de datum, tijdstip en locatie. Wij boeken twee van onze hosts in onze agenda. Zodra alles is bevestigd zijn de voorbereidingen klaar. Hatsee!

Willen jullie een spel op maat, dan maken we de bingokaarten speciaal voor jullie.

Op de dag van het evenement zijn wij minimaal een uur voor de start van het spel aanwezig op de locatie en zetten wij alles klaar.

Zo, zet je schrap. We gaan beginnen!

Onze presentators zwepen de boel op!

Onze host leert je vliegensvlug hoe Mensenbingooo! wordt gespeeld. Voor je het weet ren je als een kip zonder kop door de zaal op zoek naar mensen waarmee je je lijstje kunt afstrepen.

Energie en lol gegarandeerd.

Morris
Can we do this game in English?

Yes yihaaa!
Het spel kunnen we klein (20 minuten) en groot (45 minuten) organiseren. 
Veel interacties in een korte tijd. Leuke haakjes om nadien over na te praten met elkaar. Geeft groepen een gevoel van éénheid.
 

Wat mag het kosten?

Image

Icebreaker (20 minuten)
Prijs voor groepen van maximaal 100 personen (ex BTW)

€ 590,-

Image

Groot spel (50 minuten)
Prijs voor groepen van maximaal 100 personen (ex BTW)

€ 1180,-

 - We organiseren het spel vanaf 20 personen tot 2000 personen per spel.
 - We rekenen een meerprijs bij hosting na 17:00, tijdens het weekend en bij groepen >100 personen.

 - De kosten zijn exclusief reiskosten (á € 0,19 per kilometer).
 - We kunnen het spel aanpassen naar jullie wensen, zowel op inhoud als ontwerp zijn er mogelijkheden. Mail ons, we helpen jullie graag verder.

(Prijsindicatie september 2021)

Wil je meer weten?