Image

Goed Beker Best

Leer spelenderwijs aanmoedigen en complimenten geven in dit waanzinnig spannende speltournooi. In drie razende rondes bepalen tijd en behendigheid de winnaars. Tegelijkertijd beleef je hoe simpel succes vieren is. Let's go!
Vraag een demo aan
Image

Hoe wordt het spel gespeeld?

Je collega’s worden in verschillende teams opgedeeld. In vijf kwartier spelen zij 3x3 verschillende spellen met elkaar. Elk spel wordt gespeeld met rode bekers, tape en ballonnen, simpel maar effectief.

Tussen de rondes door krijgen jullie slimme tips om elkaar aan te moedigen en aan het einde krijgt iedereen van iedereen een welverdiend compliment.De teams worden begeleid door een host die alle rondes timen. Het team dat de minste tijd nodig heeft om alle spellen te spelen wint, jawel, de beker!
Morris

Hoe gaan we te werk?

Na jullie aanvraag bespreken een datum, tijdstip en locatie. Voor dit spel hebben wij alleen een ruimte nodig waar onze biertafels kunnen staan. Wij boeken onze hosts in onze agenda. Zodra alles is bevestigd zijn de voorbereidingen voor jullie klaar. Basta!

Op de dag van het evenement zijn wij minimaal een uur voor de start van het spel aanwezig op de locatie en zetten wij alles klaar. Laat de groep maar komen, we gaan spelen!

Onze hosts juichen je toe!

Je krijgt altijd een enthousiaste host bij het spel die jullie door het spel begeleid. Na een welkom en uitleg van de spelregels leren onze presentators iedereen waardevolle complimenten geven en helpen ze je team te verbinden.

Morris
Can we do this game in English?

Defenitely.
Je hebt 75 minuten spelplezier bij deze ervaring.
Een compliment beloont meer dan geld. Wij leren je graag hoe je die goede pluim kunt geven.
 

Wat mag het kosten?

Image

Spel-vorm (75 minuten)
Prijs voor groepen van maximaal 50 personen (ex BTW)

€ 690,-

Image

Spel-vorm grote groepen (75 minuten)
Prijs voor meer dan 50 personen

In overleg

 - We organiseren het spel vanaf 6 personen tot 50 personen per spel. Zijn jullie met een grotere groep? We kunnen meerdere spellen meenemen.
 - We rekenen een meerprijs bij hosting na 17:00 en tijdens het weekend.

 - De kosten zijn exclusief reiskosten (á € 0,19 per kilometer).
 - We kunnen het spel aanpassen naar jullie wensen, zowel op inhoud als ontwerp zijn er mogelijkheden. Mail ons, we helpen jullie graag verder.

(Prijsindicatie november 2021)

Wil je meer weten?