Image

Wil je meer weten?

Beleef inspirerende gesprekken tijdens je event met onze unieke spellen. Alle activiteiten zitten bomvol plezier, interactie en creëren een goed verhaal om over na te kletsen.

Image

MensenBingooo!!!

Dit superenergieke netwerkspel daagt je uit om iemand te vinden met een piercing, een rode auto of een passie voor koala's. Heb jij als eerste je kaart vol roep dan heel hard…BINGOOO!!!

Het resultaat? Een groep waanzinnig enthousiaste mensen die allemaal aanknopingspunten hebben om de andere spelers nadien nog even aan te tikken. "Hé, vertel eens; heb jij een passie voor koala's?!"

Meer info
Image

Go.Chat.Connect. LIVE

Wil je eens een totaal ander gesprek met je collega's én wil je ze op een verrassende manier (beter) leren kennen? Maak je meeting gezellig interactief en wordt meegenomen in dit luchtige en verrassende gespreksspel.


Deze kleurrijke activiteit is in te zetten als verbindende energizer of als een speelse les over betere gesprekken voeren met elkaar.

Meer info
Image

Denktank Roulette

Welkom in ons 'casino'. Speel een elegante quizvorm waarbij de gasten spelenderwijs kennis en ervaringen uitwisselen over het thema 'werkgeluk' of een onderwerp passend bij de dag.

Dit meeslepende spel vindt plaats aan onze eigen roulettetafels en verbindt de bezoekers door gesprekken. De tafel die als beste inzet wint eeuwige roem én sleept mooie prijzen in de wacht.

Meer info